Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Μου χάκεψαν το blog???

Δυστυχώς τα άρθρα από την «Εθνική Μυθολογία» και κάτω δεν φαίνονται στις ιδιαίτερες σελίδες τους. Μάλλον μου τα χάκεψαν αυτοί που ενοχλούνταν. Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει χάκεμα σε μια τόσο αξιόπιστη σελίδα, όπως το wordpress.

Θα προσπαθήσω να επιλύσω το πρόβλημα. Προς το παρόν βάζω το άρθρο ολόκληρο στην κύρια σελίδα, γι’ αυτό και ζητώ συγνώμη για το «πιλάφι» που δημιουργείται. Για να δούμε αν θα παραμείνει.

Ζητώ συγγνώμη για το πρόβλημα.

Ευχαριστώ αυτούς μου έδωσαν αξία, χακεύοντάς με.

Edit 5-9-08:
Αγαπητοί φίλοι,
Ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να φτιάξω τα παλιότερα άρθρα ώστε να μη παρουσιάζονται ολόκληρα στην κεντρική σελίδα. Δυστυχώς αν επιχειρήσετε να τα δείτε, είστε αναγκασμένοι να φάτε το πιλάφι.
Πάσα συμβουλή δεκτή.

Edit 5-92-089:
Τελικά κατάφερα να το φτιάξω.
Προφανώς δεν ήταν χάκεμα (δηλ. hacking) αλλά πρόβλημα του λογισμικού του wordpress, το οποίο παρέμενε μέχρι την παρακάτω αλλαγή και αφορά μόνο τα αρχεία από 8-8-08 και πριν. Παρόλα αυτά εφάρμοσα τη λύση σ’ όλες τις δημοσιεύσεις.

Η λύση είναι η εξής: Πάμε ξανά στην επεξεργασία του άρθρου και αλλάζουμε το όνομα του αρχείου σε λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. η προηγούμενη διαδρομή σ’ αυτό το άρθρο ήταν: https://antrikos.wordpress.com/2008/08/08/Μου-χάκεψαν- το-blog/ και το μετέτρεψα σε https://antrikos.wordpress.com/2008/08/08/hacking-blog/ οπότε φαίνεται μια χαρά.

08/08/2008 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

1 σχόλιο »

 1. Αξιότιμε κε Αντύπα,

  συμπάσχω μαζί σας, διότι κατανοώ πως αισθάνεσθε με την παράνομη εισβολή στα πνευματικά σας δημιουργήματα και δημοσιεύματα.

  Οι ελεύθερες, ανιοδιοτελείς, και ανεξάρτητες ιδεολογικά απόψεις και γνώμες, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κάποια μερίδα ανθρωπόμορφων όντων που μισούν τον σκεφτόμενο και διαρκώς «μαχόμενο» άνθρωπο.
  Με κάθε μέσο ακόμη και με το νεοτεχνολογικό κούρσεμα (hacking),προσπαθούν να φιμώσουν και να τρομάξουν τους ασυμβίβαστους με την ιδεολογία που προβάλλουν και επιβάλλουν , έχοντας ως κύριους συμμάχους και συνεταίρους τα ΜΜΕ και αυτούς που τα υπηρετούν για την εξυπηρέτηση της νεοταξικής παγκόσμιας πραγματικότητας.

  Συμφωνώ απολύτως με το πνεύμα και το γράμμα της ανυπόκριτης άποψή σας, για τους διαφόρους που θέλουν να εννοούν όλους εμάς τους Έλληνάρες ως προνομιούχο υπερέθνος, ευλογημένο από τη μια και από την άλλη αυτό το προικισμένο και λαμπρό έθνος να συνωστίζεται για μια θεσούλα στον ήλιο του δημοσίου κορβανά, να εμπαίζεται από τους πολιτικάντηδες και εθνικούς ταγούς για καλύτερες μέρες, να εκλιπαρεί για ένα ράντζο στο διάδρομο των δημοσίων νοσοκομείων, και για μια θέση στο βρεφονηπειακό σταθμό της Δραπετσώνας στην οποία απόμειναν ξεχασμένα και ξερά,εντελώς μόνα τα γεράνια του ποιητή…

  Γιατί αυτός ο υπερήφανος Eλληνικός λαός τούτη την ώρα που διαπράττονται εγκλήματα κατά της ίδιας της ανθρωπότητας και αναφέρομαι στις διάφορες ιμπεριαλιστικές πολεμικές και οικονομικές επιθέσεις που δέχονται ανύμποροι οι λαοίδεν διακόπτει τα μπάνια του να διαμαρτυρηθεί;

  Όταν βλέπει προκλητικά την ίδια αυτή στιγμή , την παρεούλα του κου Ζ. Ρόγκ να διασκεδάζει στην Κίνα κατασπαταλώντας «πόρους» -όπως λένε και οι γνωρίζοντες…- που θα μπορούσαν να θρέψουν τον υπερπληθυσμό της χώρας αυτής και όχι μόνο, γιατί δεν αφυπνίζει την πολιτική του ηγεσία που κοιμάται τον θερινό και μακάριο ύπνο;

  Αυτός ο «ασυμβίβαστος» και «βαλλόμενος πανταχώθεν» λαός που έχει το αυτιστικό σύνδρομο , «ανάγκη εστί» «εδώ και τώρα» να διαγνώσει σύντομα το πρόβλημά του για να μπορέσει να θεραπευτεί πριν τον βάλει η ιστορία μονίμως στον «γύψο».

  Να είστε καλά

  (το στέλνω χωρίς δεύτερη ανάγνωση)
  Ανέστης

  Σχόλιο από sousanest | 12/08/2008 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: