Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Γιώργο, χάσαμε …

… καθώς είχε πει ο Αρσένης όταν διεκδικούσε την πρωθυπουργία.
Τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Δεν πέσαμε αμαχητί. Δεν υποταχτήκαμε στη μοίρα μας. Προσωπικά θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα εξετάσω άμεσα τη δυνατότητα παραδεκτής αναφοράς στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθόσον στην προκείμενη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων δεν υπάρχει ανώτερος βαθμός δικαιοδοσίας.
Υπενθυμίζω ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων είναι μέχρι την 31-10-08 (παρατάθηκε για ένα μήνα).
Επισυνάπτω την απόφαση και το σημείωμα του Κτηματολογίου*, ώστε να αποκτήσετε για την πορεία της υπόθεσης όσο πιο ολοκληρωμένη άποψη είναι δυνατό,  επί της οποίας θα κάνω σχόλια μετά το Σαββατοκύριακο μια και πιεζομαι λιγάκι με τρέχουσες υποθέσεις και δεν μπορώ να τη μελετήσω εμπεριστατωμένα. Πάντως περιμένω και τα δικά σας σχόλια για την απόφαση.
Επισυνάπτω και ειδικό (πονηρό) έντυπο του κτηματολογίου που μπορεί να συμπληρωθεί στον υπολογιστή, και φυσικά να διορθωθούν και τα λάθη που τυχόν θα κάνετε κατά τη συμπλήρωση.
Ευχαριστώ θερμά σε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια.
Ευελπιστώ να γίνει ακόμη μαζικότερη. Πρέπει να γίνει ακόμη μαζικότερη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι «φωνή Λαού, οργή Θεού».

Οι συνάδελφοι νομικοί καλούνται να βελτιώσουν την αίτηση ή και να προωθήσουν τη σύνταξη αγωγής με βάση τα δεδομένα που διαλαμβάνει η απόφαση. Ιδιαίτερα πρέπει να γίνει επεξεργασία στο θέμα της δικαιοδοσίας, μια και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει αποφατική σύγκρουση αρμοδιοτήτων.

*Η απόφαση αποτυπώνεται σε πολυσέλιδο αρχείο tif. Μπορεί να ανοίξει με το πρόγραμμα προβολής εικόνων & φαξ των windows ή με το Microsoft Office Document Imaging ή με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που μπορεί να ανοίξει πολυσέλιδα φωτογραφικά αρχεία. Σε περίπτωση που ανοιχτεί με πρόγραμμα ζωγραφικής μιας σελίδας και γίνει save, θα χαθούν οι πληροφορίες όλων των σελίδων πλην της πρώτης.

04/09/2008 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

1 σχόλιο »

  1. Καλημέρα,εγώ και όλη η οικογένεια μου έχουμε ήδη υποβάλλει δηλώσεις κτηματολογίου.Δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει με την τράπεζα που μας χορήγησε το ενυπόθηκο δάνειο γιατί το σπίτι μας είναι 50-50 με τον σύζυγο μου.Δεν θέλω να πληρώσω το δικό της μερίδιο στο χαράτσι….και δεν ξέρω που να απευθυνθώ…

    Σχόλιο από ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ | 03/11/2008 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: