Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Έχετε ευθύνη

Έχετε ευθύνη κ. Παπανδρέου που καταλύσατε την ανεξαρτησία της Χώρας.
Έχετε ευθύνη κ.κ. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που ψηφίσατε το κατάπτυστο Μνημόνιο, υποθηκεύσατε τον πλούτο της Χώρας στους δανειστές της, μετατρέψατε την Ελλάδα σε χώρα υποδεέστερη του προτεκτοράτου και της αφαιρέσατε το sine qua non δικαίωμα της ασυλίας ως νομικής προσωπικότητας δημοσίου διεθνούς δικαίου.
Έχετε ευθύνη κ. Παπούλια που συνυπογράψατε για την έκδοση του Μνημονίου ως νόμου του κράτους, θεωρώντας ότι δεν απαιτείται η αυξημένη πλειοψηφία των 3/5.
Έχετε ευθύνη κ. Σαμαρά που διαδηλώσατε σε όλους τους τόνους ότι όταν θα γίνετε πρωθυπουργός η Ελλάδα θα συνεχίσει να εφαρμόζει το Μνημόνιο αφού «θα τηρήσουμε την υπογραφή μας».
Έχετε ευθύνη κ.κ. Δικαστές που εφαρμόζετε ως συνταγματικό το Μνημόνιο στις αποφάσεις σας, ποδοπατώντας τις εργασιακές σχέσεις.
Έχετε ευθύνη κ.κ. Σύμβουλοι της Επικρατείας αν αποδεχτείτε την εισήγηση του συναδέλφου σας ότι το Μνημόνιο δεν αποτελεί παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Έχετε ευθύνη κ.κ. των δυνάμεων καταστολής που μισείτε το συνάνθρωπό σας και βγάζετε όλο το μίσος σας δολοφονώντας όσους διαμαρτύρονται για την υποδούλωση.
Έχετε ευθύνη κ.κ. δημοσιογράφοι που προπαγανδίζετε χωρίς συστολή την υποδούλωση της Χώρας, όμοια ευθύνη με αυτή των δοσιλόγων δημοσιογράφων της Κατοχής που εξήραν το ναζισμό.
Έχετε ευθύνη σύντροφοι και οργανώσεις της Αριστεράς που αδυνατείτε να κινητοποιήσετε τους εργαζόμενους και να τους δώσετε προοπτική διεξόδου. Έχετε ευθύνη που οι εργαζόμενοι σας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τα κόμματα εξουσίας, που θεωρούν ότι και οι 300 βουλευτές είναι ίδιοι.
Έχετε ευθύνη σύντροφοι και οργανώσεις της Αριστεράς που δεν δείχνετε εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και την πρωτοβουλία τους και προσπαθείτε να καταπνίξετε κάθε πρωτοβουλία στη γένεσή της θεωρώντας την εχθρική.

Έχουμε ευθύνη κι εμείς οι εργαζόμενοι που επιτρέπουμε να γίνονται όλα αυτά, που επιτρέψαμε την υποδούλωση της Χώρας, το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων. Εμείς είμαστε που έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη. Εμείς, καθώς ο Παπανδρέου κι η συμμορία του μας βρήκαν αδύναμους και τα κάνουν.

Ναι, συμμορία. Πρόκειται περί εγκληματικής οργάνωσης και ως μέλη της πρέπει να πληρώσουν.

Έχουμε ευθύνη και οφείλουμε να τους φέρουμε μπροστά στο ταμείο.

12/05/2011 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: