Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Όπως τότε έτσι και τώρα…

Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν τότε, στα χρόνια της Κατοχής, μια και συνάντησαν την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού (με εξαίρεση τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τα κοπρόσκυλά τους, τους Ταγματασφαλίτες με τα σόγια τους), το κάνουν σήμερα. Τότε μας κατέλαβαν στρατιωτικά οικονομικά και πολιτικά, το ίδιο κάνουν και σήμερα, η στρατιωτική κατοχή είναι πιο εύσχημη αλλά σήμερα ποιος πολιτικός του αστικού συνασπισμού εξουσίας θα πει όχι στο ΝΑΤΟ· τότε οι ναζί λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο με αναγκαστικό δάνειο, σήμερα επιχειρούν νέα λεηλασία με πρόσχημα το αναγκαστικό δάνειο των 110 δις που μας επέβαλαν να πάρουμε (σιγά! λογιστικές μονάδες είναι τα λεφτουδάκια τους, δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αυτοί έχουν δικαίωμα να «παράγουν» λεφτά εμείς όχι) για να μας περάσουν «νόμιμα» τη θηλιά απ’ το λαιμό· τότε οικειοποιήθηκαν όλη τη βιομηχανική παραγωγή, σήμερα οικειοποιούνται όλο το δημόσιο πλούτο.

Και η πλάκα είναι ότι αυτοί που μας το παίξαν απελευθερωτές είναι η ίδια συμμορία: Τότε Γ. Παπαντρέου ο σοσιαλιστής (παππούς!) παρέα με την Ακροδεξιά (Τάγματα Ασφαλείας), παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως σούπερ πατριώτες με την αγαστή σύμπραξη των Άγγλων υποδούλωσαν την Ελλάδα αντί να την ελευθερώσουν, σήμερα Γ. Παπαντρέου ο σοσιαλιστής (εγγονός) παρέα με την σούπερ πατριωτική Ακροδεξιά (τον Καρατζαφύρερ) και την αγαστή σύμπραξη ΕΕ-ΗΠΑ υπουδουλώνει και πάλι την Ελλάδα.

Πώς γίνεται ρε παιδάκι μου αυτοί οι σούπερ πατριώτες να είναι πάντα με τον κατακτητή; Πώς γίνεται να το κάνουν για την Πατρίδα και να τη χώνουν συνεχώς πιο βαθιά στη σκλαβιά;  Πώς γίνεται αυτοί ακριβώς να ονομάζουν προδότες όλους όσους αντιστέκονται στη σκλαβιά που μας ρίχνουν;

Είναι χρέος μας να πέσει άμεσα από την κυβέρνηση η ληστρική συμμορία του ΠΑΣΟΚ και το ακροδεξιό δεκανίκι της και να αντικατασταθεί απο μια νέα που θα προκύψει από τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που συντελούνται αυτό τον καιρό στη Χώρα. Είναι χρέος μας να τους πιάσουμε και να τους δικάσουμε για δοσιλογισμό, αφού συνειδητά οδήγησαν το Λαό στην καταστροφή.

Τότε ΑΝΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ.  Τώρα θα αντισταθούμε;

01/06/2011 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: