Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Καταρρέουν – Ρίξτε τους!

Η κυβέρνηση επιβολής της θέλησης της ελληνικής επιχειρηματικής τάξης, η κυβέρνηση Παπαδήμιου δηλαδή, καταρρέει.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/673988/Article.aspx
Δεν μπορεί να εισπράξει άλλα χρήματα από το Λαό και κάνει τώρα πια «ευκολίες πληρωμής».
Κυβέρνηση, λοιπόν, που δεν μπορεί να πληρώσει το μηχανισμό της, τους υπαλλήλους της για να υλοποιήσουν τη θέλησή της, δεν είναι πια Κυβέρνηση.
Στο χέρι μας είναι να πέσει. Κάθε Ευρώ που δίνουμε στην Κυβέρνηση είναι και μια ανάσα γι’ αυτή, ένα φιλί ζωής για την επιβίωσή της.

Σ’ αυτή τη φάση η πολιτική ανυπακοή του ελληνικού Λαού πρέπει να διευρυνθεί και ακριβώς να υλοποιηθεί στα πλαίσια της μη καταβολής των έκτακτων φόρων. Δεν αναφέρομαι, βέβαια στο ΦΠΑ, αφού αυτός έχει ήδη εισπραχτεί από τους επαγγελματίες για λογαριασμό του κράτους. Παρόλα αυτά οι καταναλωτές πρέπει να ενθαρρύνονται να αγοράσουν τα προϊόντα χωρίς να καταβάλουν το ΦΠΑ, ώστε να πέσουν οι τιμές και να ελαφρυνθεί η επιβάρυνσή τους.

Τώρα μάλιστα επείγει η πτώση της Κυβέρνησης διότι διαπραγματεύεται το νέο δάνειο των 88 δις με ιδιαίτερα επαχθείς όρους:
1. Να υπαχθεί (και αυτό το δάνειο όπως και του Μνημονίου) στο αγγλικό δίκαιο, δηλαδή να μπορούν οι δανειστές να κατασχέσουν περιουσιακά αντικείμενα της Ελλάδας στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι σε περίπτωση που αναδειχτεί εργατική κυβέρνηση που θα καταγγείλει τις συμβάσεις δανεισμού, η Χώρα θα χάσει το σύνολο της περιουσίας της στο εξωτερικό όχι επειδή η Κυβέρνηση θα είναι εργατική αλλά λόγω της στάσης πληρωμών.
2. Να υπαχθούν τα παλιότερα δάνεια και αυτά στο αγγλικό δίκαιο με τις ανωτέρω δυσμενείς συνέπειες.
3. Να είναι δυνατή η κατάσχεση των εισροών από ΕΕ, όσο η Ελλάδα θα είναι μέλος της. Επισημαίνεται ότι τα έσοδα της ΕΕ προέρχονται απότο 35% του ΦΠΑ όλων των Χωρών και οι εισροές κάθε Χώρας δεν είναι άλλο από τις πρότερες εκροές του ΦΠΑ που αναδιανέμονται. Προκειται δηλαδή για δυνατότητα κατάσχεσης των δικών μας χρημάτων, ως φορολογουμένων.
4. Το ξεπούλημα των υποδομών και του ορυκτού πλούτου. Και πάλι είναι κατανοητό πως είναι τελείως διαφορετικό, ύστερα από ανάδειξη εργατικής κυβέρνησης, να προβάλλουν ξένα κράτη και πολυεθνικές εταιρείες δικαιώματα επί του εγχώριου ορυκτού πλούτου. Ούσιαστικά πρόκειται για αφορμή στρατιωτικής επέμβασης αλά Ρούσκα.

05/01/2012 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: