Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Βυθίστε τους

Είναι δυνατό το διακύβευμα των εκλογών που έρχονται για τον κόσμο της εργασίας της Χώρας να είναι και διαφορετικό απ’ ό,τι το διακύβευμα κι οι εκλογικοί στόχοι των κομμάτων που επικαλούνται ότι εκφράζουν τον κόσμο αυτόν;

Κι όμως είναι!

Στρατηγικός στόχος και συμφέρον του Λαού σ’ αυτές τις εκλογές είναι να μη ξεπεράσουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ το 50%, ώστε να μην μπορούν να ισχυριστούν ότι η πλειοψηφία του Λαού νομιμοποιεί τις επιλογές τους και στηρίζει τα Μνημόνια. Αν το ξεπεράσουν, η πλουτοκρατία κι οι εκπρόσωποί της θα βγουν και θα πουν σ’ όλους εμάς που αντιτιθέμαστε στα Μνημόνια να μη μιλάμε διότι ο Λαός εγκρίνει. Μια τέτοια λαϊκή έγκριση θα κατευνάσει ακόμη περισσότερο το αδύναμο ακόμη λαϊκό κίνημα και θα σπείρει την απογοήτευση σε ευρύτατα τμήματα του πληθυσμού, θα ενεργοποιήσει μάλιστα το σημαντικό προπαγανδιστικό κουτσογιώργειο επιχείρημα «δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε».

Ήδη η τάξη των 2.000 επιχειρηματιών που κυβερνούν πολιτικά κι οικονομικά τη Χώρα, μέσω των «Νέων«, πρωτοπορία σ’ αυτά τα θέματα και ενωμένη μπροστά στον κοινό κίνδυνο της λαϊκής αντίστασης, έχει διαγνώσει ποιος είναι ο εκλογικός στόχος και το διακύβευμα και πώς θα χειριστεί την υπόθεση επικοινωνιακά, δηλαδή ο κίνδυνος να μη πιάσουν  ΝΔ & ΠΑΣΟΚ το 50%. Μας το λένε ξεκάθαρα γι’ αυτό κι εμείς δεν πρέπει να τυρβάζουμε περί άλλων.

Ο Λαός πρέπει να κατανοήσει ότι ψηφίζοντας  ΝΔ & ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει το χαμό του. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να ψηφίσουν Αριστερά. Είναι λογικό. Παραδοσιακοί ψηφοφόροι των  ΝΔ & ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από λαϊκά στρώματα έχουν μάθει να φοβούνται την Αριστερά. Το καλύτερο για τα συμφέροντά τους θα ήταν να ψηφίσουν Αριστερά αλλά αν δεν μπορούν να το κάνουν ας ψηφίσουν τα κόμματα που προέκυψαν από διάσπαση των δύο αυτών κομμάτων και έχουν ταχθεί κατά του Μνημονίου.

Αν στις εκλογές αυτές ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν ξεπεράσουν το 50% ο Λαός θα έχει πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη των τελευταίων 35 χρόνων και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για κοινωνική δικαιοσύνη για να καρπώνεται ο εργαζόμενος το προϊόν της εργασίας του.

07/04/2012 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

1 σχόλιο »

 1. ΝΔ+ΠΑΣΟΚ = 50%;
  Σε εκμηδένισαν!
  ——————–
  Μαύρο στα κόμματα του Μνημονίου
  Η καρδιά χτυπά αριστερά
  ——————–

  Σχόλιο από antrikos | 07/04/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: