Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ – Εγκληματικές οργανώσεις

Καταψηφίστε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
ΜΑΥΡΟ στα κόμματα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ & ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Οι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εγκληματικές οργανώσεις με τη βούλα όχι απλώς με σκοπό αλλά επειδή έχουν ήδη καταληστεύσει τη Χώρα. Πώς μπορούν να έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο του ελληνικού Λαού; Αυτό που συνέβη με το Μνημόνιο1 και τα CDS του Αντρίκου είναι πταίσμα μπροστά σ’ αυτό που συνέβη με το PSI – κούρεμα. Κι αν για το Μνημόνιο1 είναι υπεύθυνο μόνο το ΠΑΣΟΚ και το ανύπαρκτο πλέον ΛΑΟΣ, για το Μνημόνιο2 – PSI είναι υπεύθυνοι εξίσου και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που το ψήφισαν και το υλοποίησαν.

Η ληστεία των αποθεματικών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), δηλαδή κυρίως Ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομείων και Πανεπιστημίων, είναι όχι μόνο ληστεία σε πολιτικό επίπεδο αλλά και απολύτως ποινικά κολάσιμη. Απ’ την ιστορία αυτή κάποιοι τσέπωσαν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (όχι απλώς εκατομμύρια) Ευρώ χάρη στην υπογραφή των Παπαδήμου – Βενιζέλου και τη σύμπραξη του Σαμαρά.

Η κομπίνα είναι η εξής:
Εκτός από τα αποθεματικά των ΝΠΔΔ που αυτά εξαναγκάστηκαν να μετατρέψουν σε ομόλογα του Δημοσίου παλιότερα μέσω των διορισμένων διοικήσεων (κουμπάροι κλπ.) υπήρχαν και ρευστά διαθέσιμα κατατεθειμένα υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), η οποία εκ του νόμου είχε το δικαίωμα να διαχειρίζεται τα διαθέσιμα αυτά για λογαριασμό των ΝΠΔΔ χωρίς τη σύμπραξή τους αλλά υποχρεώνοντάς τα! Αυτά τα διαθέσιμα, περίπου 10 δισεκατομμύρια συνολικά (ρευστό χρήμα διαφορετικό από τα ομόλογα που ήδη είχαν στα «χέρια» τους), τρεις μέρες πριν το κούρεμα η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος με υπογραφή Παπαδήμου – Βενιζέλου τα μετέτρεψε σε ομόλογα στο 100% της αξίας τους, ενώ η τιμή των ομολόγων (στη δευτερογενή αγορά απ’ όπου αγοράστηκαν, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε νέα έκδοση) ανερχόταν στο 20% έως 30% της ονομαστικής τους αξίας.
Κι ενώ μπορούσε η ΤτΕ να αγοράσει για λογαριασμό των ΝΠΔΔ ομόλογα στο 20% της ονομαστικής αξίας τους τα αγόρασε στο 100%. Ή νομίζουμε ότι τα αγόρασε στο 100%. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα να τα αγόρασε στο 100%. Είναι προφανέστατο ότι τα αγόρασε στο 20% και 30%, όσο πράγματι άξιζαν, μόνο που τα διαθέσιμα τα  εξαφάνισε στο 100%. Αυτή η διαφορά από το 20% στο 100%, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 7-8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ μπήκαν στις τσέπες αυτών που εξαφάνισαν τα διαθέσιμα. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος 100 όταν αξίζει 20. Άραγε έβαλαν και στην τσέπη τους αυτοί που υπέγραψαν για το κούρεμα και έδωσαν την εντολή στην ΤτΕ ή μόνο οι πάτρονές τους; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να χαρίσει με την υπογραφή του δισεκατομμύρια σε κάποιον χωρίς να βγάλει ο ίδιος τίποτα; Η απάντηση είναι αυτονόητη για το κόμμα του Τσοχατζόπουλου και της Μπακογιάννη τα επιχορηγούμενα από τη Ζίμενς: Είναι αθώοι. Όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοουμε όλοι!

Δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
Είτε οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ – ΝΔ δεν ήξεραν τις συνέπειες των πράξεών τους και έκαναν ζάμπλουτους αυτούς που καρπώθηκαν τα 8 ΔΙΣ είτε έβαλαν αυτοί και τα κόμματά τους τα 8 ΔΙΣ στη τσέπη τους.
Αν συντρέχει η πρώτη περίπτωση οι ηγεσίες των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ανίκανες και καταστροφικές. Αν συντρέχει η δεύτερη, τότε ο χαρακτηρισμός «εγκληματικές οργανώσεις» είναι λίγος.
Και στις δύο περιπτώσεις είναι αδιανόητο ο ελληνικός Λαός να επιλέξει αυτούς που είναι είτε ολοφάνερα είτε ΛΗΣΤΕΣ & ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του πλουτου του ελληνικού Λαού είτε ανίκανοι να διαχειριστούν τον πλούτο αυτό με αποτέλεσμα να χάνεται οριστικά για την Ελλάδα.

Μετά απ’ όλα αυτά απορώ γιατί τα κόμματα της αντιμνημονιακής Αντιπολίτευσης, δηλαδή Καμμένος & Αριστερά, δεν έχουν αναδείξει το θέμα ως αυτοτελές, ώς απόδειξη ότι ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε εγκληματικές οργανώσεις. Τα κόμματα που ζημίωσαν την Ελλάδα και το Λαό της με τα 200 δις που έδωσαν στις τράπεζες, με την αύξηση του χρέους από το 120% στο 170% μέσα σε 2 χρόνια, στην καταλήστευση των δικών μας αποθεματικών που το έβαλε στην τσέπη του το πολιτικό τους συγγενολόι, έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας, δηλαδή να βάλουμε τη σφαίρα και να οπλίσουμε το όπλο που θα μας δολοφονήσει. Εγκληματίες!

23/05/2012 - Posted by | Πολιτική

3 Σχόλια »

 1. Σχόλιο από antrikos | 24/05/2012 | Απάντηση

 2. Πρακτικά πώς μπορεί να γίνει:
  Ο Α την 9-2-2012 (ή και λίγο πιο πριν) αγοράζει στη δευτερογενή αγορά ένα ομόλογο ονομαστικής αξίας 100 Ευρώ αντί του ποσού των 20 Ευρώ.
  Την 10-2-2012 οι Β & Γ, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικων, υπό την έγκριση του Δ, αρχηγού αξιωμ. αντιπολίτευσης και του υφυπουργού (τοποτηρητή) του Ε στο Υπουργείο Οικονομικών, δίνουν εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να αγοράσει από τον Α το ομόλογο που αυτός απέκτησε με 20 Ευρώ αντί του ποσού των 100 Ευρώ.
  Ο Α κερδίζει 80 Ευρώ σε μία μέρα, δηλ. ποσοστό κέρδους 400% τη μέρα δηλ. 144.000% ΕΤΗΣΙΩΣ (τα επιτόκια υπολογίζονται σε ετήσια βάση)
  Ερώτημα: Γιατί οι Β & Γ να δώσουν εντολή στην ΤτΕ να αγοράσει ομόλογο στην ονομαστική του αξία και να ωφελήσουν τον Α να κερδίσει αυτό το τρελό ποσό; Υπάρχει λόγος να το κάνουν αν δεν βγάλουν κι αυτοί οι ίδιοι; Μήπως αυτοί οι ίδιοι έψαξαν τον «επενδυτή» που είχε την κατάλληλη ρευστότητα, ώστε να κάνουν την κομπίνα;
  Το ερώτημα είναι ρητορικό.

  Σχόλιο από antrikos | 25/05/2012 | Απάντηση

 3. Σχόλιο από antrikos | 09/06/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: