Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Χρυσή Αυγή ή Χρυσές Δουλειές;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ & ΞΕΝΟΥΣ

 • Μπλοκάρισε στη Βουλή τον έλεγχο για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, παίρνοντας το μέρος του ληστή – τραπεζίτη Σάλλα. Το έκανε δωρεάν;
 • Κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να καταργηθεί η δωρεάν στάθμευση στο δημοτικό πάρκινγκ Νέας Ιωνίας, προβάλλοντας τη βλάβη που υφίσταται από τη δωρεάν στάθμευση ο επιχειρηματίας Καυκαλέτος, ιδιοκτήτης πάρκινγκ στην περιοχή. Το έκανε δωρεάν;
 • Μειώνει τα μεροκάματα των Ελλήνων εργαζομένων στο επίπεδο της μαύρης εργασίας των μεταναστών, ιδρύοντας γραφεία εύρεσης εργασίας: Κάνει το μεσάζοντα με τον εργοδότη για ν’ απολυθεί ο ξένος και να προσληφθεί Έλληνας με τον ίδιο μισθό χωρίς ασφάλιση και δικαιώματα. Ας φανταστούμε τι θα συμβεί αν ο Έλληνας που έπιασε δουλειά μέσω της ΧΑ ζητήσει αύξηση μεροκάματου ή τολμήσει να κάνει απεργία. Το κάνει δωρεάν;
 • Μοιράζει τρόφιμα σε Έλληνες που της τα δίνουν δωρεάν ξένες επιχειρήσεις, όπως το Lidl, αυτές οι ίδιες επιχειρήσεις που μείωσαν τα μεροκάματα των εργαζομένων τους (!!!) ενώ προμηθεύεται τις στολές των μελών της από την Τουρκία.
 • Φακελώνει όσους «εξυπηρετεί» με τα τρόφιμα και την εύρεση εργασίας
 • Υποσχέθηκε να επαναφέρει τις Γιορτές Μίσους του εμφυλίου πολέμου ως κρατικές γιορτές αν γίνει κυβέρνηση, διχάζοντας για μια ακόμη φορά το Λαό.
 • Τάσσεται ενάντια στην Ελευθερία του Λόγου όταν είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, το δήλωσε ο Φύρερ της Μιχαλολιάκος το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου, όμως ποιος θα κρίνει τι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον και τι όχι;
 • Τάσσεται ενάντια στη Δημοκρατία, στο δικαίωμα εκλογής αντιπροσώπων από το Λαό και στο δικαίωμα του Λαού να ψηφίζει σε τοπικές Ανοιχτές Συνελεύσεις.
 • Θεωρεί ότι η λύση του κοινωνικού προβλήματος του ελληνικού Λαού είναι η κατάργηση της Δημοκρατίας επειδή είναι σάπια κι όχι η διεύρυνση της αντιπροσώπευσης, της αμεσότητας και του ελέγχου (π.χ. ανάκληση βουλευτών, αιρετά ή κληρωτά λαϊκά δικαστήρια κλπ.).
 • Είναι παραστρατιωτική – παρακρατική οργάνωση με στολές και βαθμούς και πιστεύει σε μια κοινωνία που ο Φύρερ – Αρχηγός διατάζει και οι από κάτω εκτελούν τις διαταγές. Έχει αναλάβει, ως Παρα-Αστυνομία, να κάνει όλες τις κρατικές βρομοδουλειές (χτύπημα απεργιών, μεταναστών κλπ.) για να διχάζει το Λαό, ώστε να τηρεί το κράτος τα προσχήματα ότι σέβεται τις Ατομικές Ελευθερίες.
 • Είναι μαφιόζικη οργάνωση που δημιουργεί φόβο με το μεταναστευτικό, ώστε οι επιχειρήσεις σεκιούριτι που πολλές απ’ ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη της να κάνουν χρυσές δουλειές. Όλα τα «φουσκωτά» μέλη της εργάζονται στο σύνολό τους σε εταιρίες σεκιούριτι και δουλειές προστασίας νυχτερινών επιχειρήσεων και είναι μπλεγμένα με την πορνεία και τη διακίνηση ναρκωτικών.
 • Θεωρεί ότι ο Χίτλερ κι ο Ναζισμός ήταν ευλογία για τη ανθρωπότητα που προσπάθησε να προστατέψει τη Λευκή Φυλή, ενώ για τις εκτελέσεις και τα ολοκαυτώματα κατά την Κατοχή φταίνε όσοι αντιστάθηκαν στους Ναζί και τους εξανάγκασαν σε αντίποινα!. Γι’ αυτό και θαυμάζουν τους Ταγμασφαλίτες, των οποίων πλείστα ηγετικά στελέχη της ΧΑ είναι όχι μόνο πολιτικοί αλλά και φυσικοί απόγονοί τους, υπερασπίζοντας τη μνήμη των χαφιέδων παππούδων τους.

Προσπαθώ να συμβάλω στην έκδοση ενός ζυμωτικού φυλλαδίου που να είναι σύντομο και εύληπτο ώστε να διαβάζεται και να πείθει κάθε καλόπιστο εργαζόμενο ότι η ΧΑ είναι εχθρός του που θέλει να του αφαιρέσει την Ελευθερία. Νομίζω ότι το κείμενο είναι μεγάλο και χρειάζεται συμμάζεμα. Το εκθέτω δημοσίως προκειμένου να γίνει δυνατό το συμμάζεμά του.

Γενικά θεωρώ ότι ένα πολιτικό κείμενο σε φύλλο Α4 πρέπει να είναι συνθηματικό, να διαβάζεται μέσα σε 1-2 λεπτά το πολύ, να έχει σύντομα επιχειρήματα και να είναι πειστικό, γι’ αυτό και κάνω έκκληση στους αναγνώστες να συμβάλουν στην ολοκλήρωσή του.

29/09/2012 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

1 σχόλιο »

 1. Αίμα, τιμή, χαμηλοί μισθοί, ανύπαρκτη ασφάλιση σου δίνουν οι ναζί.

  Σχόλιο από Antreas | 01/10/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: