Για το σοσιαλισμό και στον 21ο αιώνα!

For the socialism in the 21st Century too!

Μια μαύρη ημέρα για την Ευρώπη

http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1010%3A-ejc-jobbik-q-q&catid=49%3A2009-05-11-09-28-23 Δρ. Μοσέ Κάντορ, οι μόνοι που δεν πρόκειται να σας κυνηγήσουμε για την καταγωγή και τις φιλοσοφικές σας απόψεις είμαστε οι κομμουνιστές· ακόμη και το Ισραήλ στράφηκε εναντίον των εβραϊκών Κοινοτήτων μπροστά στην ανάγκη διατήρησης του καπιταλισμού, όπως φάνηκε από τη στάση του στην υπόθεση της Ουκρανίας, αφήνοντας απροστάτευτους τους ομόθρησκούς σας.

Δρ. Μοσέ Κάντορ, λυπάμαι που σας το λέω αλλά με καπιταλισμό που νομοτελειακά θα μετατραπεί σε φασισμό προκειμένου να επιβιώσει -και τώρα βιώνουμε το τελικό του στάδιο, αυτό της σήψης- θα πεθάνετε όπως και πολλοί από μας, κομμουνιστές και εργατική τάξη.

Δρ. Μοσέ Κάντορ, μη ξεχνάτε τι ήταν η Ουγγαρία: Πολύτιμη σύμμαχος του ναζιστικού καθεστώτος με ηγέτη το Χόρτι, έναν ναζί πιο ναζί κι απ’ τους ναζί, που κατέπνιξε την ουγγρική προλεταριακή επανάσταση, που έστειλε μεραρχίες στο Αν. Μέτωπο, που ξαπέστειλε τους εβραίους της Ουγγαρίας στα κρεματόρια, που έκανε το 56 την αντεπανάσταση δολοφονώντας αδιακρίτως στελέχη του ΚΚ και επιστρέφοντας για κείνο το μικρό χρονικό διάστημα τα εργοστάσια και τα αγροκτήματα στους παλιούς ιδιοκτήτες τους. Οι ιστορικές αυτές μνήμες περνάνε από τον παππού στον εγγονό. Οικογενειακή ευθύνη φυσικά δεν υπάρχει, υπάρχει όμως οικογενειακή φασιστική διαπαιδαγώγηση και αυτήν αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Δρ. Μοσέ Κάντορ, τα ίδια ακριβώς ζούμε σήμερα με τους ναζί στην Ελλάδα. Η ζωή μας κινδυνεύει, όπως κι η δική σας. Εμάς επειδή είμαστε κομμουνιστές ή αντιφασίστες κι εσάς -ακόμη χειρότερα- επειδή είστε εβραίοι. Λέω «ακόμη χειρότερα» διότι κάποιοι από μας υπάρχει ο κίνδυνος ν’ αλλάξουν, να φοβηθούν και να γίνουν φασίστες. Εσείς δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε.

Δρ. Μοσέ Κάντορ, το έργο το έχει ξαναζήσει η πολυπληθής θρησκευτική σας Κοινότητα μέσα από την πιο φριχτή στιγμή της απανθρωπιάς της ανθρωπότητας, της πιο μαύρης σελίδας της ανθρώπινης ιστορίας. Λυπάμαι που σας υπενθυμίζω το μέλλον αλλά πρέπει να το έχετε υπόψη σας: Ή με τους κομμουνιστές και την εργατική τάξη ή πεθαίνετε.

11/04/2014 - Posted by | Πολιτική, βεβαίως!

1 σχόλιο »

  1. Και κάτι ακόμη Δρ. Μοσέ Κάντορ. Το φυλετικό μίσος μια χαρά θέση έχει στην Ευρώπη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ευρώπη. Είναι αποτέλεσμα του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι κι όχι του ασιατικού ή του αφρικάνικου. Είναι αποτέλεσμα του ιμπεριαλισμού που διατύπωσε την ανωτερότητα της λευκής φυλής προκειμένου να δικαιολογεί την καταλήστευση του κόσμου και την εξαφάνιση των εθνοτήτων που δεν ήθελαν να υποταχτούν.

    Σχόλιο από antrikos | 11/04/2014 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: